Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Igazság

Igazság

Már megint Mándoki!

2019. január 27. - Roch Neumeier

lm-port_1-res3.jpg

Nemrég kaptuk a hírt, melyben Mándoki László ismételten koncertezik Márciusban Budapesten és a kormány pénzügyileg is támogatja. Az előreláthatólag az összeg 7-8 száz millió forint körül lesz. Mindezt a Magyar emberek zsebéből húzzák ki!

Magyarországra utazása előtt Mándoki László a Tutzing-i stúdiójában agymosást hajtott végre. Két és fél órás monológot tartott Soros György aljasságáról a nála dolgozóknak. (3 Magyar, 7 Német) Elmesélte a migránsok szándékos átirányítását Magyarország felé. Őt tette felelőssé a magyarországi munkanélküliségért, és a kórházak tönkremeneteléért. Felvázolta Európa jövőjét is. Az Európatanács Uniós bizottság többségéről tudni véli, hogy Soros fizeti őket. Mindezeket két és fél órán keresztül taglalta. Szerencsére közbejött egy telefonhívás... 

Az agymosás folytatódik..

Mándoki elfelejtette az előző eszmefuttatás szálát, de hogy továbbra is ő legyen a rivaldafényben mint „führer” így elkezdte önmagát dicsőíteni. Tudomására hozta az embereinek, hogy ő a legjobb zenész és producer Magyarországon de nem csak ott, hanem Németországban is. Előtérbe helyezte „alkotásait” (amit mások alkottak), melyek az eladási toplisták elején vannak. (Ő vásároltatja fel a saját lemezeit az embereivel.) Szentül hiszi, hogy ő jobban ért a politikához mint a Német kancellárnő. Ismételten rátért a migránskérdésre, de nem fejtette ki bővebben a gondolatait. Annyit mondott csak, hogy Soros és a zsidó barátai pénzelik az egészet. A családját sem hagyta ki a dicsőítésből. A jelen lévő Gábor fia és Júlia lánya közömbösen hallgatták az atyai istenítést szakmai tudásukkal kapcsolatban. (Semmilyen végzettségük nincs a gimnáziumon kívül és alig dolgoznak a stúdióban.) És még tartott az „előadás” plusz egy órát melynek az önfényezésen kívül más lényeges tartalma nem volt.

A meetinget azért tartották volna, hogy megbeszéljék a Budapesten tartandó koncertet, melyet Március környékén terveznek. Természetesen csak elkapkodva értelmetlen zagyvaságot Mondott Mándoki, és így még a menedzsmentje sem tudta pontosan, hogy mit akart mondani. Szerencsére a titkárnő jóval okosabb a dolgozók többségénél, és jelezte, hogy az eszmefuttatás után ő röviden tájékoztatja a csapatot a továbbiakról.

 Gyakorlatilag egy teljesen értelmetlen előadást tartott Mándoki az embereinek, csupán azért, hogy fitogtassa az „erejét”, és bizonygassa szakmai nagyságát. Az, hogy kicsoda Soros György, természetesen fogalma sincs. Nem találkozott vele, nem ismeri. Csak azt szajkózza, amit elvárnak tőle. Korábbi rasszista megnyilvánulásai kimerítették a holokauszttagadás fogalmát. De mikor meghívták egy emlékelőadásra, melyen részt vett a  müncheni zsidó közösség vezetője is Charlotte Knobloch. Szegény nő kezét úgy kellett kiráncigálni Mándoki szájából. Nem tudta, hogy hogyan nyalogassa, csókolgassa Charlotte kezét, hogy maximálisan bizonyítsa a zsidóság imádata és mély tisztelete felől. Az nem tisztázódott, hogy miként került be a meghívottak közé. Ez is bizonyítja Mándoki sunyiságát, hiszen korábban szidta, majd hasznot szimatolva már dicséri a zsidóságot. Ez mindenben így működik nála!

Nagy hazafinak tartja magát. Soha nem segített senkin. Nem segített egy árva gyereken sem! Soha nem volt felajánlása egy katasztrófa sújtotta területről menekült embereknek! Soha nem támogatta a Magyarokat sem Németországban, sem Magyarországon! Migránsozik pedig ő is az volt hajdanán, ráadásul az apja is. (Mándoki László disszidálása Németországba, és az apja akit Magyarország fogadott be. Mangyik László aki később Mándoki névre változtatta nevét.) Az értelmetlen és érthetetlen rasszizmusa a zsidósággal szemben még mindig tart. Az életrajzából kifelejtette a származását. Nagyszülei romániai cigányok voltak. (Csak tisztázás végett említve!) Ezért sem érthető, hogy miért szidja a zsidókat és a migránsokat. Korábban a magyarokat szidta, és ott ártott ahol tudott (besúgóként csodákra volt képes), de mikor Orbán kitüntette, akkor hirtelen ő lett a legnagyobb „hazafi”. Igaz azt természetesnek veszi, hogy milliárdokkal támogatja a kormány. Hogy miért? Ez egy nagyon jó kérdés. A zenéje hallgathatatlan. Könyve amit 56-ról írt, csupa dicsekvés, de semmi köze a történelemhez.

szabadsagvagy_x_1.jpg

Hamarosan lesz Andrew G. Vajna Temetése a Fiumei úti temetőben (2019 Január 31.) melyen a rokonságon és a kormány tagjain kívül Mándoki László is részt vesz.

Aki szeretne neki feltenni kérdéseket Soros Györggyel kapcsolatban, az ott megteheti. Ha szeretne valaki rákérdezni a kórházakról, és a szegénységről alkotott véleményéről, esetleg a művészi zsenialitásáról azt szintén. Ha mégsem kerülne rá sor, illetve nem lenne rá lehetőség ott, akkor a Budapesti,  Erzsébet körúti címén megtalálható. (NÉGYESHATOS SÖRÖZŐ közelében)

A bejegyzés trackback címe:

https://igazsag2.blog.hu/api/trackback/id/tr6414592238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása