Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Igazság

Igazság

Menekülés a süllyedő hajóról!

2018. szeptember 30. - Roch Neumeier

Menekülés a süllyedő hajóról!

Avagy Mándoki igazi arca..

 mandokan-1.jpg

Mándoki László (alias Leslie Mándoki) kevésbé ismert de annál inkább hírhedt a tevékenykedéseiről. Mindenkit megpróbál manipulálni. Magyarországon nem véletlenül hívják „igazmondó Laci bácsi”-nak. Gyakran olyan banális hazugságokkal etette (és eteti) a környezetét, ami sok embernél kiverte a biztosítékot. Manapság a médiák általi lehetőséget kihasználva világméretű nép-hülyítést produkál. Sajnos egy ilyen idiótát mindig az előtérbe helyeznek az újságok, hírportálok, mert gondolván jókat lehet röhögni rajta és a hozzá hasonlókon. Sajnos az érem másik oldala az, hogy ingyen reklám neki, és egy idő múlva az emberek már csak arra emlékeznek, hogy szerepelt valahol, valamelyik médiában.

Meglepetés, vagy ahogy történt..

Szeptember közepén megbeszélésre hívta a VW vezetősége Wolfsburg-ba. Ott többek között szó esett a Magyar politikai helyzet elmérgesedéséről is. Az érdeklődés nem véletlen, hiszen az Audi-nak van leányvállalata Magyarországon. (Győr) Mándoki igyekezett magát menteni a politikai és egyéb felelősség alól. Gyakran hivatkozott félig viccesen (általában ilyenkor hazudik) Orbán Viktor megrendült egészségi állapotára. Hangoztatta, hogy Viktor mindenben önállóan döntött, és tőle semmilyen segítséget nem kapott. Még említést tett a „Szabadságvágy” könyvéről, amit kiadatott három nyelven. Természetesen semmilyen téren nem kapcsolódott a megbeszélés (meghallgatás) témájához, csupán figyelemelterelés volt.

Mándoki László említette Orbán Viktor további alkalmatlanságát Magyarország miniszteri posztján. Arra a kérdésre nem adott választ, hogy kit javasolna helyette. De ami az érdekes, hogy korábban, 2018 márciusában még olyan Magyarokat fenyegetett meg az ismeretségi körében, akik szabadon véleményezték Orbán manipulatív magatartását, kampányolását. A fenyegetés annyiból állt, hogy az ellenvéleménnyel rendelkezők életét lehetetlenné teszi. (Tette is!) Mindezt úgy próbálta intézni, hogy ne lehessen bizonyítani. Hiba csúszott a számításába, mert vannak hang és videó felvételek ezekről a „megbeszélésekről”. De vissza térve a mostani VW vezetőség előtti kijelentésére Orbánnal kapcsolatban, mindenki megdöbbent. Valóban villámcsapásként ért ott mindenkit Mándoki megjegyzése, hiszen előző alkalmakkor (éveken keresztül) minden megnyilvánulásában szerepelt a Magyar miniszter. Szinte már kínos „szerelmi” kapcsolatra gyanakodhattak sokszor az éppen őt hallgatók. Most viszont azért fagyott meg a hangulat rövid időre, mert ennek a „szerelmi” érzésnek mintha vége lenne. Ami érdekesség volt az elhangzottak között, hogy Mándoki emlegette, a szabadságjogok megsértését is.

Megjegyzés.

Szabadságjog megsértése. – Mándoki javasolta Orbánnak, hogy alakítsa át a rendőrséget, és hozzon létre saját védelmirendszert. (Lásd TEK) Tehát az egész ügyet Mándoki találta ki, és adta tovább az ötletet Orbánnak.

mandokan2.jpg

A barátság a miniszterelnök és a Mándoki között még a (2012.05.11) tisztikereszt átadása előtt kezdődött. A kitüntetésért cserébe megígérte Orbánnak, hogy összehozza őt Merkel kancellárnővel, aki a legjobb barátnője. Német állam egyik legjobb „zeneprofesszora”-ként emlegetik a CSU-CDU pártkörökben őt. Továbbá összehozza az AUDI-VW vezetőségével mert ő a médiamenedzsere a cégnek. Ebből semmi sem igaz, de anno Orbán-t annyira lenyűgözte Mándoki személyisége, hogy elfelejtette leellenőriztetni a nagy barátot.

kezes.jpg

 Az emberek manipulálásában és tönkretételében nagy mester. Természetesen hazugsággal „etette” Orbánt. Miniszterünk itta Mándoki szavait, és elérzékenyülve gyenge pillanatában, még nagy „hazafinak” is szólította őt. Gyakorlatilag ebben az időszakban egymásnak „udvaroltak”. Nagy barátságukat Mándoki megpecsételte egy koncerttel a parlamentben direkt Orbán Viktornak. (Természetesen a Magyar emberek pénzén.) Majd „házibulikat” szervezett Mándoki Tutzingban, ahol szeretettel meghívta a magyar kormány krémjét. Meghívta a AUDI-VW cég vezetőségét, pár aktív és kevésbé aktív politikust (CSU – Edmund Stoiber) is, akik szintén részt vettek a potyapartikon. Ekkor már kapott pénzeket Mándoki a Magyar kormánytól. Ezért tudott nagyzolni a Németek előtt.

Voltak szívességek, amit a FIDESZ kért Mándokitól. Rogán Antalnak a bírósági idézéskor fontosabb volt Tutzingban meglátogatni Mándokit. Vagy amikor Farkas Flórián bujkálni kényszerült pár napig, akkor is Tutzing szolgált menedékül. De voltak ott később is partik (2017) melyen csak a Magyar kormány elitje volt hivatalos (Orbán, Szájer, Rogán, stb...) Hülyére itták magukat, és Mándokival (is) röhögve vitattak meg „fontos” kérdéseket. (pl.: Kötelező sorozás, Adórendszer átszervezése, Nyugat-Európában dolgozó magyarok megadóztatása, nyilvántartásba vétele. stb.) Másnap irány vissza Budapest. Mindezt tették népes kísérettel, testőrökkel. Ezt a kis házibulit is a Magyarok pénzéből finanszírozta Mándoki. Az egy napos buli kb. 20 000 € költség volt csak a vendéglátó részéről. Az utazás és más egyéb költsége a kormányt terhelte.

Akkor most mégis miért?...

Szinte érthetetlen, hogy most miért fordul Mándoki szembe Orbán Viktorral. Nagy barátok voltak. Mándoki kapott a kormánytól koncertlehetőségeket melyek a Magyar EU-s pénzekből lettek finanszírozva. Összességében legalább 2 milliárd forintba kerültek.

Mikor Mándoki apósa megalt (melyet már nagyon várt), azonnal előállt régóta dédelgetett álmával. Történetesen 1956-os forradalomról szóló könyvének megírásával. Várakozás oka pedig az volt, hogy apósa aktív résztvevője volt az 56-os forradalomnak, és így nem mert belekezdeni. De aki láthatta a könyvet, (ami még mindig nem jelent meg hivatalosan) az tudja, hogy egy nagy összelopott szeméthalmaz az egész. Címe „Szabadságvágy”. Erre a könyvre kapott két alkalommal pénzt. kétszer kétmilliárdot (azaz négymilliárdot). Majd még kért és kapott pénzt a Budapestpark-i koncertre, hat (6) Amerikai koncertre (New York, Boston, Miami), hogy reklámozza az 1956-os könyvét mely Magyarország érdeke. Ez közel egymilliárd forintba került amit szintén a Magyarok pénztálcájából finanszíroztak. Összesítve hétmilliárd forint körüli összeg.

Orbán ennyire bízott barátjában a nagy hazafi Mándoki Lászlóban. Rengeteg pénzzel ajándékozta meg. Cserébe véget nem érő szerelem bontakozott ki köztük. (Vagy mégsem?)

Mándoki érzi a veszélyt. Ki akar okosan szállni Orbán hajójából, ami megkezdte a merülést. Korábban mindenkit sikerült cserbenhagynia. Miért volna most gondja egy Magyar miniszter elárulásával. Az árulásban Mándoki rutinos versenyző. Szégyenérzete, vagy lelkiismeretfurdalása az biztos, hogy nincs. Gátlástalanul felrúg minden kapcsolatot, szerződést, megállapodást, ha az érdekei azt kívánják.

untitled-1.jpg

Több forrásból is értesülve: Mándoki más alkalmakkor is utalt Orbán Viktor alkalmatlanságára. Volt mikor kéjvigyorral az arcán sejtelmesen magára utalt arra a kérdésre, hogy „Leslie, te kit javasolnál helyette?”

Tehát itt tartunk.

Egy pojáca akar miniszterelnök lenni Magyarországon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://igazsag2.blog.hu/api/trackback/id/tr6114272201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása