Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Igazság

Igazság

Szabadságvágy

2018. október 01. - Roch Neumeier

Hogyan akar tisztára mosni elsikkasztott milliárdokat Mándoki Láaszló?

A 444.hu cikkjére hivatkozásul...

szabadsagvagy-nemrt2.jpg

Könyv cime: Szabadságvágy (English: Wings of Freedom,  Deutsch: Sehnsucht nach Freiheit)

Mint korábban a 444.hu újságírója hozta először nyilvánosságra a Mándoki László (Leslie Mandoki) által elkövetett csalássorozatot, mely milliárdokban fejezhető ki. Neki sikerült kihámoznia a szövevényes trükközött csalásokat, és az erre kapott kormánytámogatások összegét.

Mándoki apósa ’56-os forradalomban vett részt, akit el is ítéltek a leverés után. Míg apósa élt, addig nem mert a témához nyúlni, hiszen nem írhatta volna meg a saját verzióját ami inkább önfényezés, mintsem tény. Teles-tele hazugságokkal, oda nem illő riportokkal és riportalanyokkal. Továbbá a könyv tartalma, ami valóban utal a forradalomra (képek, eredeti interjúk, akkori cikkek, stb.) azok már más szerzők által összeállított könyvekben szerepeltek. A könyv dokumentumként nem használható. Rengeteg elírás, található az utalások között. Továbbá a történelmi képek licencét megvásárolta (nagyon drágán). De a túlnyomórész inkább a kalandozásairól és a zenésztársairól szól, akik szintén hősnek tüntetik fel magukat. Valójában sikerült megalkotnia a Magyar irodalomtörténet legnagyobb szemetét az ’56-os forradalom mögé rejtve. Ha komolyabban átvizsgáljuk a könyvet, felér egy történelemhamisítással, egy hazaárulással.

leslie-mandoki-dschinghis-khan-verhaftet-arrested-liebesgruesse-aus-moskau-photo-oliver-rath-p1120869b.jpg

A könyvből, még a szakemberek számára is az jön le, hogy az 1956-os forradalmat Bobby Kimball , AL Di Meola és még pár könyvben szereplő zenész akik abban az időben 2-4 évesek lehettek, sőt volt aki már akkor zsenivolt, mert meg sem született, hogy a forradalomban részt vehessen. Természetesen mindezt Peter Maffay (akkor kb. 5 éves) ellenőrzése alatt, Leslie Mandoki (akkor 3 éves) vezetésével és vezényletével. Amit eddig tanultunk a történelemben, vagy olvastunk dokumentumokban, az smafu. Felejtsük el, mert az Mándoki könyve szerint nem igaz!

Mándokinak nem volt pénze, és nem is hazafiaságból akart emléket állítani a forradalomnak, esetleg apósának. Már régóta dédelgetett egy tervet, megjelentet magáról egy óriási könyvet, ami tele lesz rengeteg Mándoki és bandája (Soulmates) képekkel. Ha ezt nézzük, akkor sikerült. Ha kinyitja az olvasó, akkor a 10. oldal után már a hányinger kerülgeti a sorozatos önimádattól, és egymás seggének nyalogatásától. Irodalmi szempontból, eszmeileg, történelmileg nulla a könyv.

Könyvre a Magyar kormány 2 x 2 milliárd forintot adott Mándoki Lászlónak. A megállapodás szerint, 3 nyelven kellett volna megjelenni a „Szabadságvágy„ című könyvnek 2016-ban, ami csakis kizárólag 1956-os forradalomról szólhat. Mándoki az első 2 milliárdból azonnal elutazott a családjával Miamiba, és Floridába egy-egy hétre pihenni. Majd visszatérte után a Soulmates bandáját utaztatta. Állítólag néha koncertet is adtak USA-ban. Közben Az egyik Magyar kollégáját ráállította a könyv szerkesztésére. A fiatal kolléga nem volt jártas a könyvalkotási területen, sőt még lektori diplomával sem rendelkezett. Egyébként a lektorálás Mándoki feleségének köszönhető. A nő zseniálisan hülye. Magyarul tud, de nem érti a szlenget, nem érti a nyelvtant, de ő a legokosabb „nagyasszony”. Ez azért fontos, mert az 1956-ról szóló könyvet előbb Németül kellett összetákolni, amit utána lefordíttattak Magyarra. Majd szintén Tutzingban élő Magyarszármazású nyomdász ismerősével felvette a kapcsolatot, aki potom pénzért elvállalta a könyvek nyomtatását.

A pénz elfogyott. Mándoki elment Orbán Viktorhoz, és megint kapott 2 milliárd forintot. Az indoklás alapjául a túrnék szolgáltak. Megígérte a miniszterelnöknek, hogy a koncerteken ’56-os forradalmat fogja reklámozni. (Ami nem igazán sikerült.) Ekkor még csak tervek voltak a könyvről. Senki nem sejtette a döbbenetesen silány végeredményt. A pénzt megkapta Mándoki. Így boldogan és önzetlenül költhette magára és hülyeségére a Magyarok pénzét az EU-s támogatásból.

A folytatás..

Mándoki a 444.hu által nyilvánosságra hozott cikk után, kénytelen volt színt vallani, vagy legalább is magyarázatot adni. Nyilvánosan nem volt hajlandó tájékoztatni a közönséget, nem volt hajlandó odaállni a kamerák elé, és elmondani, hogy miért nem jelent meg a könyv, még 2017-ben sem (és 2018-ban sem). Egyedül csakis Orbán Viktorral volt hajlandó beszélni a témáról.

2018 a tisztára mosás éve.

Hiába próbált az „igazmondó” zenészünk titokban megoldást keresni. Mint mindig, a csalássorozat folytatására is fényderült. Történetesen megkeresett egy régi ismerősét, ifj. Keskeny Lászlót, aki egy magán nyomda társtulajdonosa (Keskeny és Társa Nyomdaipari Kft.), illetve vezetője. Tudni kell még azt is az illetőről, hogy valamikor régen Németországban élt. Azt mondja magáról, hogy München környékén „Golfoktatóként” tevékenykedett. Ez nem igaz. Valóban dolgozott golfpályán, de csak kertészként. Gyepkarbantartó volt. Mándokival korábban csak felületes ismeretsége volt. Viszont a nyomda élvezi a kormány általi támogatást. Hivatalosan is a kormánytól kapja a „zsírosabb” megbízásait. Nem volt kérdéses, hogy a továbbiakban barátsággá alakulhat a kapcsolatuk. Megjegyzés: A Keskeny és Társa Nyomdaipari Kft társtulajdonosa és alapítója idősebb Keskeny László.

A trükk az egészben.

Mándoki egy nagyon egyszerű de hatékony ötlettel kereste fel 2018 Június közepén az újdonsült barátját. Kitalálta, hogy elég lesz, ha Magyarországon nyomtat 1000 (Ezer) Németnyelvű és 2000 (kétezer) Magyarnyelvű könyvet. Ez a mennyiség roppant nevetséges. Egy nagyüzemű nyomda, nem tud ilyen kis tételt elvállalni. Persze némi kormány általi biztosítással és némi kenőpénzzel minden megoldható. (120 millió ft.) Mándoki és a kormányközt volt egy megállapodás közel hárommillió példányról (3 nyelven).

mandoki_soulmates_wings_of_freedom_tour_paris_l_olympia.jpg

A trükkre végül sikerült rájönni. Gyakorlatilag átvághatja ezzel a Magyarokat. Ha utána járnak, akkor lesz nyoma, hogy Magyarországi nyomdában készítették Mándoki könyvét. A nyomda vezetője nem fogja a részleteket elárulni, esetleg a mennyiségről informálni, hiszen a titoktartási szerződésre fog hivatkozni ami nem létezik, és egyébként is hülyeség. - Ez így néz ki: A magyarok adtak pénzt Mándokinak egy megbízásra, amit a Magyarok előtt titokban kell, hogy maradjon. - És ha valaki a mennyiségen mélázna, az sem gond, hiszen a Tutzingi stúdióban ami több cégnek is otthont ad (Red Rock, Parkstudio Mandoki GmbH, stb.) a számlahamisítás bevett szokás. Elég csak a számok után még 3 nullát írni, és máris milliós példányszám igazolható vissza.

A másik trükk. Németország átverése. Konkrétan egy óriási adócsalás történik. Mándokit mikor majd megkérdik a milliárdokról, amit Magyarországon kapott, hogy mikor fizette be erre a jövedelemre az adót? Erre ő azzal fog érvelni, hogy a Magyar nyelv sajátossága, hogy a millió, billió, trillió, milla, billa stb. gyakran félreértésre ad okot, Illetve gyakoriak az elírások akár szóban, akár számjegyekkel leírva. Elsősorban ezzel akarja majd kimagyarázni az elsikkasztott összeget. Plusz előveszi a Nyomda eredeti számláját, amin valóban csak milliókról van szó. Tehát, ha a németek meg elégszenek pár milliós (kb. 30-40 ezer utáni adózással) bevételutáni adóbefizetéssel akkor Mándoki Lászlónak soha többet nem kell igazolnia semelyik irányba az elsikkasztott forintmilliárdokat.

Keskeny és Társai Nyomdaipari Kft.

Négymilliárd forintról van szó!

Nyilvánosságra hozzuk ezt a hihetetlen átverést. Egyrészt a történelemhamisítás, sikkasztás, csalás, hűtlenkezelés, hazaárulás bűncselekmények állnak Magyarország irányából, mig Németországban adócsalásról beszélhetünk ami ott súlyos bűncselekménynek számít.

Hogy miért kapta Mándoki László ezt a megbízást?

Miért lett Magyarország legdrágább könyve?

És miért nem jelent meg a könyv még 2018-ban sem?

(Vagy ha mégis megjelent, akkor hol lehet kapni?)

 Itt tölthető le a könyv! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://igazsag2.blog.hu/api/trackback/id/tr1014272625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása