Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Igazság

Igazság

Dschinghis Khan gyászol

Mándoki László mint mindig, megint igyekezett az igazság elferdítésével informálni az olvasókat.

2019. január 25. - Roch Neumeier

 

vajna-mandoki2012.jpg

Andrew G. Vajna és Leslie Mandoki a két jóbarát

Kezdjük az elején. (A Life.hu cikkek kiigazításával.)

Vasárnap találkozott volna Leslie Mandoki Andy Vajnával

Leslie Mandokit 35 évnyi barátság fűzte Andy Vajnához

Mándoki László 2005 után ismerkedett meg Andrew G. Vajnával és nem korábban. (A kapcsolatot lehet ellenőrizni az interneten keresztül.) Szabadság, szerelem „produkció” után kezdődött a barátságuk. Jóllehet, hogy korábban is találkoztak, de akkor még Mándoki a Dschinghis Khan együttes „payback-elő” táncosa volt, alkalmanként odacsapódott ideiglenesen különböző jazz bandákhoz. Mellette informátorként ügyködött az egykori STASI-nak, és a Magyar 3-as ügyosztálynak. Ma már sokan elfelejtették, vagy csak nem akarnak emlékezni erre a korszakra, ezért inkább hagyják feledésbe merülni az egykori „tátongó sztár” gaztetteit.

dschinghis_khan.jpg

Itt Még a Dschinghis Khan (-ban)

Vajnával a kapcsolata eleinte nem indult simán. Az amerikai producernek jelentéktelennek tűnt a Red Rock stúdió zenésze, nem látott benne különösebb fantáziát, nem találta „minőséginek” az ottani alkotásokat. Később viszont kialakult egy felületes barátság. Vajna mindig is szkeptikus maradt Mándokival szemben. Mivel neki is voltak ügynökei, így lecsekkolhatta a Mándoki „munkásságát”. Ekkor vált számára világossá, hogy Mándokit jól tudja használni a jövőben mint kémet. Persze  a trónjától fosztott Dschinghis Khan is észnél volt. Gyakran alkalmazta az „ajándékozás” és az „ígéretek” taktikáját. Vajna rengeteg ajándékot kapott Mándokitól, plusz megígérte neki, hogy elmélyíti a jelenlegi kapcsolatát Orbánnal, és összehozza a Német kancellárnővel Merkellel is. Orbánnal sikerült Merkellel nem. Orbánnal jó viszonyt ápolt Mándoki, majd 2012-ben ki is tüntették. Megkapta a tisztikeresztet, amit több milliárd forint követett.

mandokan2.jpg

Tisztikereszt (2012)

Ekkora már Vajna is belátta, hogy a törpe cigánynak jól alakulnak a Magyar politikai kapcsolatai. Mivel ő is benne volt a „pixisben” mint híres (hirhedt) Hollywood-i  filmproducer és mint kiemelt kapcsolat, így Mándoki barátsága jól is jött neki. Orbánék alatt a két szál összefutott. Valójában itt kezdődött a két „szupersztár” ámokfutása. Andy Vajna milliárdokat vágott zsebre adómentesen. Mándoki László szintén.

Visszatérve a cikkhez..

Mándoki megjátssza a nagy szentimentális barátot. Bár neki sem volt Vajna a „szíve csücske”, mert azért konkurencia volt. Méghozzá a legnagyobbnál, Orbán Viktornál. Valójában ez a nyilatkozata ami a Life.hu cikkjében olvasható, illetve látható később a „mély” megrendülése csupán színjáték. Ennyire nem voltak jóbarátok. Mándoki persze ebből is hasznot remél, ezért mindent bedob az elismerés érdekébe. Ezzel is takarva a simlisségét. Takargatva a több milliárdos sikkasztásait, melyet Orbán kormány jóvoltából a Magyar adófizetők zsebéből húzott ki. Továbbá szeretné titkolni az egykori „baráti” Kapcsolatait. (Honecker, Gorbacsov, Biszku, Pozsgay, Erdős, stb...)

vajna_mandoki_orban.jpg

Andrew G. Vajna, Leslie Mándoki, Orbán Viktor 2012 Parlament

A gyász neki jól jön. Eljátssza a „hattyú halálát”, majd könnyeket hullajtva mély szomorúságot színlelve búcsúzik „barátjától(?)”. (Mándokinál csak a felesége a nagyobb színész és nagyobb hazudozó.) Tehát menni fog neki a színjáték. A következő lépése az lesz, hogy megkörnyékezi Andy Vajna feleségét Tímeát valami marhasággal. Elhalmozza majd ötletekkel, gagyi ajándékokkal, és ígéretekkel mint ahogy tette ezt a férjével is korábban. Ha az özvegy nem figyel eléggé, akkor hetek alatt behálózza, és „befekteti” az amúgy is gyanúsan szerzett vagyont.

Mándoki László mások átverésében és becspásában valóságos „szupersztár”. Nem kell semmit sem tennie, csupán elég ha adja önmagát. A családját kifosztotta. Mikor meghalt az öccse Mándoki Péter, akkor az újságírók előtt a hamvait a Dunába szórta óriási meghatódás közepette. Majd leközöltette az újságoknál, hogy milyen tragédia érte. Mikor mindez lecsengett, akkor kifosztotta az öccse örököseit. A Leányfalusi házat (Mátyás király útón található) ami ma már az övé, valójában az Péter feleségét és fiát illetné.

Mándoki az édesanyját is elintézte. Még életében berakta egy idős otthonba. Arra hivatkozva, hogy magatehetetlen, önellátásra képtelen. Ez nem volt igaz. Nagyon is egészséges volt. Az egykori ápolók sem értették, hogy miért került oda. Mándoki fizetett pár milliót, és bezáratta anyját egy otthonba. Hogy miért? Hát az Erzsébet körúti lakásért.


Folytathatnánk még licencek kicsalásával, kollégák átverésével, de ez inkább egy másik írásban közöljük. A gátlástalansága nem ismer határokat. Fenn álla veszélye, hogy Vajna Tímea öröksége hamarosan Mándoki, vagy valami más bűnöző kezébe kerül.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://igazsag2.blog.hu/api/trackback/id/tr2914588218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása